ŠPORTNA.SI

NOVO! 3-mesečni program Zavestno prehranjevanje, zavestno življenje!

Kaj pomeni zavestno prehranjevanje in življenje?
Pomeni, da se zavedamo tega, kaj, kdaj in kako jemo ter kako to vpliva na nas, na naše telo in kvaliteto življenja. Hkrati pomeni, da se zavedamo tega, kako in zakaj živimo ter kako želimo živeti.

Da lahko zavestno živimo ter se tako prehranjujemo, si je potrebno postaviti nekaj vprašanj, se opazovati in se pogovarjati s seboj in s svojim telesom.

V tem programu je poudarjen stik s sabo in svojo intuicijo.
Druga stvar, ki ji bomo dali velik pomen, je zavedanje tega, da nismo (samo) telo, ampak smo energija in vibracija v telesu. Zato se bomo naučile skrbeti za svojo energijo in visoko vibracijo. Prepoznale bomo nizke vibracije in se jih naučile odstraniti in zamenjati z visokimi.
Spoznale bomo tudi energijo in vibracijo hrane ter vsega, kar je povezano s prehranjevanjem.
Naučile se bomo osredotočati na tisto, kar si želimo in ne na tisto, česar nočemo in spoznale delovanje zakona privlačnosti. Enkrat za vselej se bomo znebile občutkov krivde in bomo pometle z negativnimi občutki v zvezi s hrano.
Naučile so bomo postaviti zase, reči ne in se negovati. Se imeti rade, najti svoj žar in energijo ter jo deliti s svetom.

Če je napisano zavibriralo s tvojim bitjem, je program namenjen prav tebi. Dobrodošla v novem, čudovitem svetu in telesu!

Kako bo program potekal?
Družile so bomo 3 mesece, v živo se dobimo 1x mesečno za 4 ure v Hotelu Medno (11.3., 1.4. in 13.5.2017 od 9ih – 13ih). Vmes vam bom na voljo po telefonu (ali Skype-u) in e-mailu. Dobile boste tudi vsakodnevno, tedensko in mesečno nalogo.

Tvoja investicija v program oziroma vase?
80 € na posamezen mesec ali skupno 240 €.

Kdaj bo čas zate in za tvoje življenje? Marca? Se torej vidiva!

Vprašanja? Piši, pokliči me…