Shujšaj brez hujšanja! :)

Že dolgo nisem ničesar napisala. Da bi delila mislim. Zase pišem veliko. Piše se tudi program zavestnega prehranjevanja in življenja, ki ti pomaga shujšati brez pretiranega ukvarjanja s hujšanjem… A ni to fino? 

Program pripravljam zate. Zato, ker vem, kako je imeti nekaj kg preveč in kako težko jih je včasih izgubiti. In to pišem jaz, ki sem aktivna športnica že skoraj celo življenje in sem delala v fitnes industriji. Poznam in sem že zdavnaj spoznala različne smernice za hujšanje ali zdravo prehrano, a včasih to enostavno ne deluje. Ni dovolj. Je brez veze. Resno!

Če se ves čas vrtiš v enem in istem krogu, potem nekaj ne deluje tudi zate. Je res?

Kaj, če bi vse to enostavno spustila in začela uživati v življenju, hrani, telesu…? Ali si prišla na svet trpet in se obremenjevat z nepomembnimi stvarmi ali uživat? Za kaj se boš odločila?

Nudim ti roko. Ti povem, kaj sem se do sedaj naučila sama, kako sem si spremenila življenje in pogled na določene stvari, kako se je s tem spremenilo moje telo in moje prehranjevalne navade. Brez posebnega odrekanja in pretiranega truda. V zvezi s hujšanjem mislim. Je potrebno kar nekaj dela, ne pravim, da ne bo potrebno ničesar spremeniti. Potrebno je miselno, čustveno in energijsko delo. Ti bom pomagala povsod, kjer ti lahko. Ampak spremembe boš potem delala sama. V skladu s tvojimi možnostmi in željami. V vsakem primeru pa boš dobila nov pogled na življenje in dobro popotnico za nadaljnji razvoj.

Začnemo marca. Podrobnosti sledijo…

Za vas z ljubeznijo & iskrenostjo,

Polona

P.s. Slikica je za hec. 😉 Ravno tega se ne bomo (več) šle! 🙂

Shujšaj, brez